Over Petra

het vastleggen van milestones

Hallo, welkom op mijn pagina. 
Ik ben Petra, mama van 2 kleine schatjes: Jack Junior en Aziza Lily Anne.
Petra VB, zwangerschap en newborn baby fotografe
Na mijn studies (al iets te veel jaren geleden) besloot ik de wereld te verkennen. Gedurende een tiental jaar werkte ik als duikinstructrice op verschillende locaties wereldwijd. De laatste jaren van mijn buitenlands avontuur won mijn liefde voor onderwater fotografie het over mijn liefde voor les geven.  
Een aantal jaar werkte ik als onderwater fotografe in Lanzarote. Ik concentreerde me voornamelijk op sport (Ironman, freediving en scuba) en had het geluk met één van mijn foto's te eindigen in de top 10 van de Sony World Photography Awards. Ik werd gepubliceerd door National Geographic en werktte voor een aantal reportages samen met de krant El Mundo. 
Naast mijn sportfotografie, richtte ik ook Mermaids Lanzarote op. Een heel tof projectje waar ik kindjes omtoverde tot zeemeerminnen, spelletjes met hen speelde in het zwembad en hen een onvergetelijke herinnering in de vorm van een onderwater fotoreportage gaf.

In 2017 bracht de liefde me terug naar België, met mijn 2 kleine schatten als gevolg. Op het droge gedwongen (zwanger mag men niet duiken) maar met de camera in de hand begon ik me te verdiepen in baby fotografie. Ik ontdekte al snel dat newborn fotografie een vak apart is. Na verscheidene cursus en workshops te hebben gevolgd en veel geoefen op mijn eigen schatjes was een nieuwe passie geboren.
Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en je te laten stralen in je zwangerschapsshoot en die eerste dagen van jullie met je nieuwe wondertje te vereeuwigen. Tot binnenkort!
Petra VB, zwangerschap en newborn baby fotografe
Wat mensen zeggen:

Topervaring! Met veel geduld en professioneel werden er prachtige foto’s afgeleverd van ons zoontje Cyriel. Om te koesteren!
PASCALE MARIËN
Wat een fantastische fotografe, heel vriendelijk, correct, stipt maar het belangrijkste zijn de supermooie foto's van onze dochter. Superbedankt hiervoor.
LAURENCE COLIN
Wij vonden het misschien een leuk idee een fotoshoot cadeau te geven aan de ouders. Zo koesteren grootouders en ouders deze mooie gebeurtenis in je leven. Petra is daarvoor de geschikte fotografe, je kan kiezen waar de schoot doorgaat en hoe je de foto’s zelf zou willen. Wat een fantastisch resultaat, super mooi en moeilijk te kiezen uit de vele foto’s. Een echte aanrader, en ouders en baby kunnen rustig in hun eigen omgeving blijven.  Top!
SOPHIE VAN ROMPAEY
Hele fijne dame Ik zou ze zeker aanraden Deze dame neemt haar tijd want ze had geen simpel modelletjes voor haar lens Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van ons gezinnetje en van onze twee prachtige dochtertjes Feline haar newborn fotos zijn prachtig Zeker niet twijfel wij zijn heel tevreden.
JOLIEN PUTTENAERS
Back to Top