Hallo, welkom op mijn pagina. 
Ik ben Petra, mama van 2 kleine schatjes: Jack Junior en Aziza Lily Anne.
Petra VB, zwangerschap en newborn baby fotografe
Tot 2017 vertoefde ik in het buitenland waar ik de laatste jaren als onderwater fotografe aan de slag was. Ik fotografeerde voornamelijk triatleten, vrijelong- en scuba duikers maar ik had ook een heel leuk projectje met kindjes. Ik toverde ze om tot zeemeerminnetjes en liet ze een heuse onderwater fotoshoot beleven. Dolle pret verzekerd, zowel voor de fotografe als de kindjes. :)
April 2017 keerde ik terug naar België en februari 2018 werd ik voor de eerste keer mama van Jack Junior. Tijdens mijn zwangerschap verschoof mijn focus naar materniteit en newborn fotografie. Toen ik in 2019 opnieuw zwanger was van mijn dochtertje stortte ik me compleet op de specialisatie newborn. Veiligheidscursussen, workshops, hoe meer ik leerde hoe enthousiaster ik werd.
Juni 2020 zette ik dan uiteindelijk de officiële stap om aan de slag te gaan als zwangerschap/newborn/baby fotografe. Het is werkelijk één van de mooiste takken van fotografie, om mensen te mogen vergezellen in één van de bijzonderste momenten uit hun leven.
Petra VB, zwangerschap en newborn baby fotografe
Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en je te laten stralen in je zwangerschapsshoot en die eerste dagen van jullie met je nieuwe wondertje te vereeuwigen. Tot binnenkort!

Wat mensen zeggen:

Pascale Marien:
Topervaring! Met veel geduld en professioneel werden er prachtige foto’s afgeleverd van ons zoontje Cyriel. Om te koesteren!
Laurence Colin: 
Wat een fantastische fotografe, heel vriendelijk, correct, stipt maar het belangrijkste zijn de supermooie foto's van onze dochter. Superbedankt hiervoor.
Sophie van Rompaey:
Wij vonden het misschien een leuk idee een fotoshoot cadeau te geven aan de ouders. Zo koesteren grootouders en ouders deze mooie gebeurtenis in je leven. Petra is daarvoor de geschikte fotografe, je kan kiezen waar de schoot doorgaat en hoe je de foto’s zelf zou willen. Wat een fantastisch resultaat, super mooi en moeilijk te kiezen uit de vele foto’s. Een echte aanrader, en ouders en baby kunnen rustig in hun eigen omgeving blijven.  Top
Jolien Puttenaers:
Hele fijne dame Ik zou ze zeker aanraden Deze dame neemt haar tijd want ze had geen simpel modelletjes voor haar lens Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van ons gezinnetje en van onze twee prachtige dochtertjes Feline haar newborn fotos zijn prachtig Zeker niet twijfel wij zijn heel tevreden

You may also like

Back to Top