Newborn baby fotografie

Investering in blijvende herinneringen


Welkom kleine baby!
De eerste weken na de geboorte van je baby, zijn ongetwijfeld één van de meest intense van je leven. Je kleine wondertje blijft echter niet lang zo klein. Voor je het weet kirt en kruipt je baby door het huis. Twijfel niet en laat die eerste momenten vereeuwigen.
Wanneer KAN JE BEST EEN NEWBORN SHOOT PLANNEN?
Het beste moment om een newborn fotoshoot te plannen is 9 tot 15 dagen na de geboorte. Je kleintje slaapt nog heel veel en laat zich nog gemakkelijk in de typische newborn poses poseren. Om zeker te zijn van je plaatsje, reserveer je best reeds tijdens je zwangerschap. We gebruiken je uitgerekende datum om je in te plannen. Ik hou in mijn agenda steeds een aantal vrije plaatsjes die ik benut om foto's te bewerken en om afspraken te verschuiven indien een mama overtijd gaat.
Waar VINDT DE FOTOSHOOT PLAATS?
Ik kom bij je aan huis met mijn draagbare studio. De eerste dagen, weken na de geboorte geniet je liefst zoveel mogelijk van je baby zonder al te veel stress. Je hoeft je geen zorgen te maken over op tijd komen en wat je allemaal moet meenemen. Blijf rustig in je zetel zitten, ik kom naar jullie toe. Ik heb slechts een kleine vrije ruimte nodig om mijn draagbare studio op te stellen.  Bovendien is het transport inbegrepen in de prijs in een straal van 20 km rond Mechelen.

Newborn baby op buikje geposeerd
Newborn baby op buikje geposeerd
newborn baby in schaal
newborn baby in schaal
newborn baby fotografie aan huis
newborn baby fotografie aan huis
Welke stijl WORDT ER GEBRUIKT?
Tijdens je reservatie bespreken we reeds je voorkeur in kleuren en stijlen.  Aan de hand hier van stel ik een aantal setjes samen bestaande uit mandjes, vachtjes, gekleurde wikkeldoeken, haarlintjes en mutsjes,....
Heb je reeds een bepaald idee in gedachten? Laat het me zeker weten, samen bekijken we wat mogelijk is.
Hoe lang duurt een sessie?
Een sessie duurt gemiddeld tussen 2 à 4 uur.  Ik volg het ritme van de baby. Heeft je lieve schat nood aan een extra knuffel of voeding tussendoor dan kan dit zonder probleem. 
Peter/meter/grootouder geschenkjes?
Met de resultaten van je newborn fotoshoot kun je verschillende richtingen uit om leuke cadeaus te bekomen voor de familie.  Een leuk detail om te schenken zijn bijvoorbeeld de mini albums. Een klein fijn boekje in zakformaat dat je steeds bij je kan hebben of op de kast kan zetten.
"Super goede fotografe! Wij woonden iets uit de regio maar was geen probleem. Waren prachtige foto’s! Petra had prachtige setjes voorzien (voordien de kleuren besproken). Ook super veel geduld als de baby even huilde of een extra voedingsmomentje nodig had. De foto’s zijn om te koesteren en zullen een prachtig plaatsje krijgen in onze woning!" - Google My business review 22/7/21
Voor meer info contacteer me. Ik antwoord graag op al je twijfels en vragen.

You may also like

Back to Top