Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotoshoot op locatie of aan huis


Proficiat, je bent zwanger!
Een bijzondere periode voor jou, je gezin en je naaste omgeving. Zorg dat je mooie en blijvende herinneringen houdt aan je zwangerschap. Hoe? Door het boeken van een zwangerschapsfotoshoot op maat, volledig afgestemd op jouw stijl. Bij je thuis en/of op locatie? Aan jou de keuze.

Waarom een zwangerschapsfotoshoot?
Tijdens een zwangerschapsfotoshoot help ik jou om mooie herinneringen vast te leggen. Dit doe ik door het maken van kwalitatieve foto’s volledig afgestemd op jouw stijl en persoonlijkheid. Dit kan zowel thuis als op locatie, met of zonder partner en eventuele kind(eren). Partners, broer(s) en/of zus(sen) mogen zeker deelnemen. Dit zorgt voor mooie eerste beelden van jullie als gezin. Hiervoor komen geen extra kosten bij.

“Petra is een fantastische fotografe en persoon! Wij hadden recent een zwangerschapsfotoshoot en de resultaten zijn verbluffend. Als zwangere vrouw voel je je in je nieuw lichaam niet altijd even aantrekkelijk, maar Petra zorgt voor een nieuwe blik hierop. Daarnaast zorgt ze ook voor de nodige rust, vertrouwen en alle materiaal en decor. Ze is een aanrader! We hebben al een nieuwe afspraak geboekt voor een newbornshoot. Nogmaals bedankt voor de toffe ervaring en de mooie herinneringen!” - Facebook review 16/7/21
Overtuigd om ook een zwangerschapsfotoshoot in te plannen?​​​​​​​
Hoe verloopt een zwangerschapsfotoshoot?
Op voorhand plannen we een call in om de fotoshoot te bespreken. Samen met jou denk ik mee na. Welke stijl van foto’s? Waar gaat de fotoshoot door? Welke kledij of accessoires gebruiken we? Ik zoek mee naar mogelijkheden en stem mijn fotoshoot helemaal op jou en je wensen af.
Vervolgens prikken we een datum en locatie. Dit kan bij jou thuis of op een externe locatie in de buurt. Ik breng al mijn materiaal mee, inclusief kledij en accessoires. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en geniet je van het moment. Heb je twijfels of ben je nerveus? Dat is helemaal niet nodig. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak en zelfzeker voelt.

Wanneer vindt een zwangerschapsfotoshoot plaats?
Best plannen we een zwangerschapsfotoshoot in tussen de 28 en 34 weken van je zwangerschap. Waarom? Je hebt al een mooie, bolle buik om mee te pronken en de baby is nog niet ingedaald. Daarnaast heb je nog voldoende energie om te stralen. En dat zie je op de foto’s.
Wat doe ik aan?
Dit is afhankelijk van de stijl waar je voor wilt gaan. Casual, intiem, chic of all of the above? De keuze ligt volledig bij jou. Wil je graag schitteren in een prachtige zwangerschapsjurk? Kies een jurk uit mijn kleerkast voor klanten! Ik heb een ruim aanbod aan zwangerschapsjurken voor jou ter beschikking. Daarnaast heb ik ook een ruim assortiment aan accessoires zoals doeken, capes … Het aanbod wordt elk seizoen vernieuwd, zodat jij een brede waaier aan keuzemogelijkheden hebt.
Weet je niet goed wat aantrekken? Twijfel je over een bepaalde stijl? Ik help jou met veel plezier om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Zo ontwerpen we gepersonaliseerde foto’s die helemaal afgestemd zijn op jou en je gezin.
Waar gaat de zwangerschapsfotoshoot door?
BIJ jou THUIS
Ik breng mijn draagbare studio mee met 3 verschillende achtergronden: een neutrale, een witte en een zwarte. Zit je midden in de verbouwingen of net verhuisd? Geen probleem! Ik heb een vrije ruimte nodig van slechts 2 op 3 meter. Daarnaast breng ik ook de nodige kledij en accessoires mee.
De voordelen van een fotoshoot thuis? Jij kan tussendoor makkelijk rusten terwijl ik alles klaarzet. Ook voel je je helemaal op je gemak en comfortabel in je vertrouwde omgeving. Hierdoor creëren we een intiemere toets aan je foto’s.
Op locatie
Is er een mooie locatie in jouw buurt? Een mooi park met waterfontein, een kasteel, een bos of meer urban? Dan is een zwangerschapsfotoshoot buiten ook een optie. Samen zoeken we de ideale locatie bij jou in de buurt.
Een natuurlijke omgeving straalt romantiek uit. Denk maar aan een mooie zonsondergang als achtergrond. Ook fotoshoots in een stedelijke omgeving zijn een optie. Of wat denk je van een locatie dat voor jou een speciale betekenis heeft? Jij kiest!
Ook leuk is dat wanneer je ook je newborn fotoshoot bij me boekt, we mooie "voor- en na foto's" kunnen maken.
Melkbad
Beschik je thuis over een ruime badkamer met ligbad? Dan zijn foto’s in een melkbad een optie. Verschillende stijlen en afwerkingen zijn mogelijk: gekleurde bloemen, fruit of varens. Laat je creativiteit lopen en samen werken we dit uit.
​​​​​​​
Zwangerschap /  materniteit melkbad foto met bloemen
Zwangerschapsfotoshoot onder water
Op zoek naar een originele en onvergetelijke zwangerschapsfotoshoot? Boek dan een zwangerschapsfotoshoot onder water. Een totaalervaring die bijdraagt aan de bevalling en unieke beelden oplevert. Voel je verbonden met je baby door dezelfde gewichtloosheid en geluid onder water te ervaren. Deze fotoshoot vindt plaats in een afgehuurd zwembad en kan met of zonder partner. Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?

You may also like

Back to Top