Proficiat, je bent zwanger!
 Zorg dat je blijvende herinneringen houdt aan deze zeer bijzondere periode. 
Samen zoeken we jouw favoriete stijl van zwangerschapsfoto's uit, om jouw unieke zwangerschaps fotoshoot vorm te geven.

Boho stijl zwangerschaps fotoshoot in de natuur
Boho stijl zwangerschaps fotoshoot in de natuur
Materniteit foto tussen het riet
Materniteit foto tussen het riet
Zwangerschapsfotoshoot in het bos
Zwangerschapsfotoshoot in het bos
Koppel zwangerschapsfoto aan het meer
Koppel zwangerschapsfoto aan het meer
Koppel materniteit fotoshoot  in een bloemenwei
Koppel materniteit fotoshoot in een bloemenwei
Zwangerschapsfoto in een bloemenveld
Zwangerschapsfoto in een bloemenveld
Wanneer?
Best plan je je zwangerschaps fotoshoot tussen de 28 en 34 weken.  Je hebt reeds een mooie bolle buik om met te pronken en de baby is nog niet ingedaald. Bovendien heb je nu nog voldoende energie om te stralen op je foto's.

Wat doe ik aan?
Dat is afhankelijk van de stijl waar je wilt voor gaan.  Casual, intiem, chique of gewoon all of the above? We bespreken samen waar jij voor wilt gaan en kiezen 1 of meerdere stijlen uit. Wil jij graag schitteren in een prachtige zwangerschapsjurk? Je bent meer dan welkom om een jurk te kiezen uit mijn klanten kleerkast die ieder seizoen vernieuwd wordt.
Waar?
Bij je thuis. 
Dit zorgt dat je je extra op je gemak voelt en geeft een intiemere toets aan je foto's.  Zit je midden in de verbouwingen of ben je net verhuisd? Geen probleem, ik breng mijn draagbare studio mee met achtergrond. Ik heb slechts een vrije ruimte nodig van 2 x 3 meter.

Op locatie
Een mooi park met waterfontein, een kasteel, een bos of meer urban? Samen zoeken we de perfecte locatie bij jouw in de buurt.

Melkbad?
Beschik je over een ruime badkamer met ligbad, dan zijn melkbad foto's zeker een optie. Ook hier zijn veel stijlen mogelijk. Denk maar aan verschillende kleuren van bloemen, fruit of groene varens. Laat je creativiteit maar lopen, samen werken we het uit.
Zwangerschap /  materniteit melkbad foto met bloemen
Onderwater Zwangerschaps fotoshoot
Dit is zoveel meer dan enkel een fotoshoot, maar een totaal ervaring.  Voel je verbonden met je baby door dezelfde gewichtloosheid en geluid onder water te ervaren. Ook je partner kan deelnemen natuurlijk. Voor de shoot huren we een zwembad. Wil je er graag een ontspannende middag van maken, dan kunnen we ook de optie bekijken om de shoot te laten doorgaan in een wellness center.
Onderwater zwangerschapsfotoshoot

You may also like

Back to Top