Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotoshoot in de studio of op locatie


Proficiat, je bent zwanger!
Een bijzondere periode voor jou, je gezin en je naaste omgeving. Zorg dat je mooie en blijvende herinneringen houdt aan je zwangerschap. Hoe? Door het boeken van een zwangerschapsfotoshoot op maat, volledig afgestemd op jouw stijl. In de studio en/of op locatie? Aan jou de keuze.

Waarom een zwangerschapsfotoshoot?
Tijdens een zwangerschapsfotoshoot help ik jou om mooie herinneringen vast te leggen. Dit doe ik door het maken van kwalitatieve foto’s volledig afgestemd op jouw stijl en persoonlijkheid. Dit kan zowel in de studio als op locatie, met of zonder partner en eventuele kind(eren). Partners, broer(s) en/of zus(sen) mogen zeker deelnemen. Dit zorgt voor mooie eerste beelden van jullie als gezin. Hiervoor komen geen extra kosten bij.

“Petra is een fantastische fotografe en persoon! Wij hadden recent een zwangerschapsfotoshoot en de resultaten zijn verbluffend. Als zwangere vrouw voel je je in je nieuw lichaam niet altijd even aantrekkelijk, maar Petra zorgt voor een nieuwe blik hierop. Daarnaast zorgt ze ook voor de nodige rust, vertrouwen en alle materiaal en decor. Ze is een aanrader! We hebben al een nieuwe afspraak geboekt voor een newbornshoot. Nogmaals bedankt voor de toffe ervaring en de mooie herinneringen!” - Facebook review 16/7/21
Overtuigd om ook een zwangerschapsfotoshoot in te plannen?​​​​​​​
Hoe verloopt een zwangerschapsfotoshoot?
Op voorhand plannen we een call in om de fotoshoot te bespreken. Samen met jou denk ik mee na. Welke stijl van foto’s? Waar gaat de fotoshoot door? Welke kledij of accessoires gebruiken we? Ik zoek mee naar mogelijkheden en stem mijn fotoshoot helemaal op jou en je wensen af.
Vervolgens prikken we een datum en locatie. Dit kan in de studio of op een externe locatie in de buurt. Ik breng al mijn materiaal mee, inclusief kledij en accessoires. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en geniet je van het moment. Heb je twijfels of ben je nerveus? Dat is helemaal niet nodig. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak en zelfzeker voelt.

Wanneer vindt een zwangerschapsfotoshoot plaats?
Best plannen we een zwangerschapsfotoshoot in tussen de 28 en 34 weken van je zwangerschap. Waarom? Je hebt al een mooie, bolle buik om mee te pronken en de baby is nog niet ingedaald. Daarnaast heb je nog voldoende energie om te stralen. En dat zie je op de foto’s.
Wat doe ik aan?
Dit is afhankelijk van de stijl waar je voor wilt gaan. Casual, intiem, chic of all of the above? De keuze ligt volledig bij jou. Wil je graag schitteren in een prachtige zwangerschapsjurk? Kies een jurk uit mijn kleerkast voor klanten! Ik heb een ruim aanbod aan zwangerschapsjurken voor jou ter beschikking. Daarnaast heb ik ook een ruim assortiment aan accessoires zoals doeken, capes … Het aanbod wordt elk seizoen vernieuwd, zodat jij een brede waaier aan keuzemogelijkheden hebt.
Weet je niet goed wat aantrekken? Twijfel je over een bepaalde stijl? Ik help jou met veel plezier om samen op zoek te gaan naar een oplossing. Zo ontwerpen we gepersonaliseerde foto’s die helemaal afgestemd zijn op jou en je gezin.
Waar gaat de zwangerschapsfotoshoot door?
In de studio
Sinds november 2022 heb ik een studioruimte bij Draag-Kracht in Aartselaar.
Draag-Kracht is een unieke plek in België en volgens mij "The Place To Be" voor iedere zwangere of prille mama.
Een perinataal wellness center dat overkoepelend werkt voor professionelen zoals gynaecologen, vroedvrouwen, psychologen, diëtisten, kinesisten, draagconsulenten...
Kortom iedereen die je maar kan inbeelden nodig te hebben in jouw avontuur als prille mama onder 1 dak.
Na de shoot genieten van een zwangerschapsmassage of pretecho? Of liever even een aquagym sessie vastleggen? Alles kan. ;)
Bovendien vind je in mijn studio een ruime kleerkast vol met zwangerschapsjurken van onder ander Mii Estilo en Katharina Hakaj couture waar je gerust enkele jurken mag uit kiezen.
Op locatie
Is er een mooie locatie in jouw buurt? Een mooi park met waterfontein, een kasteel, een bos of meer urban? Dan is een zwangerschapsfotoshoot buiten ook een optie. Samen zoeken we de ideale locatie bij jou in de buurt.
Een natuurlijke omgeving straalt romantiek uit. Denk maar aan een mooie zonsondergang als achtergrond. Ook fotoshoots in een stedelijke omgeving zijn een optie. Of wat denk je van een locatie dat voor jou een speciale betekenis heeft? Jij kiest!
Ook leuk is dat wanneer je ook je newborn fotoshoot bij me boekt, we mooie "voor- en na foto's" kunnen maken.

​​​​​​​
Zwangerschapsfotoshoot onder water
Op zoek naar een originele en onvergetelijke zwangerschapsfotoshoot? Boek dan een zwangerschapsfotoshoot onder water. Een totaalervaring die bijdraagt aan de bevalling en unieke beelden oplevert. Voel je verbonden met je baby door dezelfde gewichtloosheid en geluid onder water te ervaren. Deze fotoshoot vindt plaats in het zwembad van het Wellness Center van Draag-Kracht en kan met of zonder partner. Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat?

You may also like

Back to Top