Merlesque Fotoshoot

Meer dan enkel een fotoshoot, een totaal ervaring

Op zoek naar een originele en onvergetelijke Self Love fotoshoot? Boek dan een  onderwater Boudoir fotoshoot. Dit is zoveel meer dan enkel een fotoshoot, het is een  totaalervaring die  je empowered zal laten voelen
Wat is een Merlesque shoot
Een merlesque fotoshoot is méér dan alleen wat foto’s nemen. Je voelt je  gewichtloos en het water absorbeert al het geluid, in de stilte vind je tijd voor jezelf.  Poseren onder water lijkt op het eerste zicht moeilijk. Toch kan iedereen het. Via  ademhalings- en visualisatietechnieken begeleid ik jou doorheen de fotoshoot zodat jij je  ontspannen en comfortabel voelt. 
"De underwater photoshoot bij Petra is een heel unieke ervaring, waarbij je met goeie begeleiding van haar je beste poses onder water kan bovenhalen. De resultaten zijn adembenemend! Ik kan iedereen het aanraden, want je zelfvertrouwen krijgt een ware boost!"
Waarom kiezen voor een Self love fotoshoot onder water? 
Als vrouw zijnde, nemen we zoveel hooi op onze vork. Vaak lopen we onszelf voorbij.
Een onderwater fotoshoot is een uniek moment om even terug te focussen op jezelf.
Omringd door het warme water, weg van al het geruis, vind je een plek om terug tot jezelf te komen met unieke beelden als resultaat.
Hoe verloopt een Merlesque fotoshoot ? 
Voor de fotoshoot plan ik, in samenspraak met jou, een voorafgaand gesprek in. We bespreken de ademhalings- en visualisatietechnieken, overlopen de verschillende poses en ik geef je enkele concrete tips waar je best op let bij iedere pose. Er zit een logische volgorde in de poses en ik begeleid  je hierin.  

OUTFITS
Tijdens de shoot is er tijd voor een aantal verschillende outfits. Neem zeker zowel een licht als een donker setje mee.
Neem zeker eens een kijkje bij Hanne Vandersteen Lingery. Zij maakt super mooie en comfortabele setjes op maat! 
Ademhalingstechnieken 
Onder water is je ademhaling belangrijk om te poseren, omdat je longen je drijfbaarheid bepalen. Met volle longen blijf je drijven, met lege longen zink je gemakkelijker.  
Tijdens het poseren is het niet de bedoeling dat je je adem inhoudt. Op voorhand bespreken we de technieken en oefenen we deze samen in. 

Voor wie is de Merlesque fotoshoot geschikt? 
De fotoshoot is geschikt voor alle vrouwen die hun vrouwelijkheid willen vieren. Je hoeft geen duiker, goede zwemmer of waterrat te zijn om dit te kunnen. Ook lang je adem inhouden, is niet nodig. Zelfs  wanneer je je wat angstig voelt, ondersteun en begeleid ik je met de juiste technieken en  tips.  
Wanneer boek je best je onderwater fotoshoot? 
De plaatsjes voor een onderwater shoot zijn beperkt. Je merlesque shoot boek je dus best ruim op voorhand. 
Dit geeft je natuurlijk de gelegenheid om nog wat extra leuke outfits te scoren. ;)


Waar gaat de fotoshoot door?  
De fotoshoot gaat door in het super aangename zwembad van het Perinataal Wellness Center Draag-Kracht in Aartselaar waar ik trouwens ook een "droge" studioruimte heb.
Het water is een aangename 33 graden Celsius wat je zal helpen om volledig te ontspannen.

You may also like

Back to Top